29 maart 2023

Jeroen gaat 100x vegetarisch

Recepten met groenten, kruiden en fruit in de
hoofdrol. Groentekost verschijnt 26 oktober.

100 vegetarische recepten

Voor Groentekost selecteerde Jeroen zijn favoriete vegetarische recepten en bedacht hij ook een aantal gloednieuwe bereidingen.
Verschijnt 26 oktober.

Vraag nu een drukproef aan
 

Het idee om een aantal van zijn vegetarische recepten te bundelen sluimerde al langer bij Dagelijkse kost-chef Jeroen Meus. Groenten hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in zijn leven. Zo leerde zijn West-Vlaamse opa hem asperges steken, en met zijn broers zat hij urenlang boontjes te doppen aan de keukentafel of kilo’s tomaten te roerzeven.

Uit Groentekost:

 

Jeroen Meus (1978) is zonder twijfel Vlaanderens
bekendste tv-kok. Hij begon zijn carrière als mede-eigenaar van restaurant Luzine in Leuven, maar hij brak pas echt door bij het grote publiek dankzij het populaire kookprogramma Dagelijkse kost. Ook de reeks gelijknamige kookboeken is enorm succesvol.
Eerder dit jaar won Meus de prestigieuze Johannes van Damprijs, een carrièreprijs voor buitengewone
verdiensten voor de verspreiding van gastronomische
kennis.

 

BOEKGEGEVENS
Jeroen Meus – Groentekost. Verschijnt 26 oktober bij Manteau.
ISBN 978 90 223 3930 5 | Hardcover | 272 pag. | € 29,99