29 maart 2023

Happy Summer

 
 

Happy summer 

6x inspiratie voor het nieuwe modeseizoen

Amsterdam, 8 maart 2023 – Hallo voorjaar! Het mooie weer staat voor de deur, dus dit is hét perfecte moment om je garderobe lente en zomer ready te maken. Ga voor kleurrijke sets en vrolijke prints uit de spring/summer 2023-collectie van PrimarkLet’s mix and match!
 

Check, please!

 

Hoe fabulous is dit matching tweed pak? Met deze gele pastelkleur vier jij moeiteloos de lente. Zonnebril op je neus, rieten hoed op je hoofd en jij bent ready to rock! Hou jij van een wat subtielere outfit? Combineer de broek dan bijvoorbeeld met een witte basic blouse. Is het blote benen-weer? Ga dan voor de short in dezelfde print.
 

De Co-ord Pastel Check Texture Crop Blazer is te koop voor € 30,- en de Tweed broek voor € 20,-

 

Oranje boven (én onder)

Maak een statement in deze oranje, zijdeachtige co-ord set! Geschikt om samen te dragen, maar ook heel goed te combineren met andere items, zoals een straight jeans of een basic blazer. Deze outfit is perfect voor een zwoele zomeravond op het terras, maar ook vooral voor iedereen die ieder jaar outfit-stress heeft voor Koningsdag. Win-win!


De oranje rok en top zijn beiden te koop voor € 14,- per stuk

 

Cinderella, you dropped your shoe

Een goede blokhak is een ware musthave voor de zomer. Vind je er dan ook nog eens een in een knalkleur, dan moet die wel op de wishlist. Dit blauwe muiltje maakt zelfs een basic outfit in een mum van tijd fashionable!
 

De Perspex Block Heel Mules zijn te koop voor € 20,-

 

Zet de bloemetjes buiten

Deze jurk schreeuwt erom om de zon op te zoeken. De vrolijke midi jurk met bloemenprint is gemaakt van gerecycled polyester en onderdeel van de Primark Cares, een collectie die duurzame kleding voor iedereen toegankelijk maakt. Enjoy the sun!


De Primark Cares Ruched Mesh Midi Dress is te koop voor € 18,-

 

Rock that bodycon!

Ga voor de Kim K. look en show je curves in deze fijne ribstof jurk. De neutrale kleur is gemakkelijk te combineren met andere kledingstukken en daardoor onmisbaar in jouw garderobe. Ga voor een monochrome look met beige tinten of ga all the way met opvallende accessoires.
 

De Rib Racer Midi Dress is te koop voor € 12,-

 

On Wednesdays we wear pink


Pastelkleuren zijn hot! Deze blazer en short mogen dan ook niet ontbreken in jouw kledingkast. Wie wordt hier niet blij van? Leuk om te mixen en matchen, maar ook perfect voor pakkenliefhebbers onder ons.


De Pink Blazer is te koop voor € 24,- en de Pink Short voor € 14,-

 

Bovenstaande items zijn binnenkort in de winkel verkrijgbaar. Alle beelden van de SS23-collectie zijn te downloaden via deze link. Benieuwd naar de modetrends voor de zomer van 2023? Bekijk dan dit artikel

Interesse om kleding of accessoires van Primark te lenen voor een shoot? Neem dan contact op met primarknl@teamlewis.com.