25 juni 2024

PERSBERICHT: VPN Nederland lanceert de eerste Nederlandse Gratis VPN

VPN Nederland lanceert eerste Nederlandse Gratis VPN

Want online veiligheid moet voor iedereen beschikbaar zijn

 

  • Gratis VPN van een veilige, Nederlandse provider
  • Online veiligheid moet voor iedereen toegankelijk zijn
  • Ook voor zakelijk verkeer, thuis en ‘on the road’

Bij VPN Nederland gelooft men in online privacy voor íedereen. Daarom biedt de Nederlandse provider vanaf nu GRATIS VPN aan voor wie het maar nodig heeft. VPN Nederland vindt dat je, ook met een kleine portemonnee, jezelf online moet kunnen beschermen. Het gratis abonnement biedt gebruikers maandelijks 2GB data via de beveiligde servers van VPN Nederland. Meer dan genoeg voor een maand lang online bescherming. Zowel zakelijk als privé; voor thuis, onderweg en in het buitenland. 

 

Een gratis VPN, maar dan van een premium provider

"Niet alleen het internet zelf wordt steeds onveiliger. Ook de manier waarop je verbinding maakt, wordt met de dag kwetsbaarder. Een VPN beveiligt die verbinding en is in onze ogen essentieel voor iedereen die veilig gebruik wil maken van internet. Omdat we begrijpen dat een abonnement op een VPN-dienst niet voor iedereen een vanzelfsprekendheid is, komen we met een gratis versie.", aldus Anton Koster, oprichter van VPN Nederland. "Een gratis VPN, maar dan van een premium provider. Met 2GB aan data, meer dan genoeg om je dagelijkse gebruik te beveiligen. En in tegenstelling tot vele andere gratis aanbieders, blokkeren wij bijvoorbeeld streaming of P2P niet."

 

De veiligste gratis VPN

VPN Nederland biedt het gratis abonnement aan zonder addertjes. Alle functionaliteiten, inclusief een strikt no-log beleid, een 100% Nederlandse klantenservice en beveiligd op basis van de nieuwste protocollen. En betrouwbaar. Want de gemiddelde gratis VPN is helaas niet veilig. Je kunt hier online uren over lezen, maar de strekking is vaak het aloude cliché, 'Als je niet hoeft te betalen voor een product, dan ben jij het product'. En dit klopt in veel gevallen; malafide VPN providers verkopen de data van hun gebruikers. Een kwalijke zaak voor een product dat de data van zijn gebruikers juist zou moeten beschermen.

 

Met de premium gratis dienst van VPN Nederland zijn gebruikers verzekerd van 100% online veiligheid en privacy. Meer informatie op www.vpnnederland.nl/gratis-vpn