Lancering Video-Surveillance-as-a-Service platform

SBM Security lanceert het label SBM Security AlwaysOn: een professionele oplossing om veiligheidsorganisaties op afstand te kunnen ondersteunen of over te nemen. Beveiligingsorganisatie SBM Security speelt hiermee in op de technologische ontwikkelingen die het mogelijk maken om door middel van slimme systemen en data-analyse betere veiligheid te bieden en hogere efficiëntie te creëren.

Verbeterpotentieel

De wereld verandert en risico’s veranderen mee. Vaak maken bedrijven nog gebruik van een traditionele manier van beveiligen in de vorm van een fysieke loge van waaruit de beveiliging opereert. Het in stand houden van een dergelijke voorziening gaat vaak gepaard met hoge kosten. Door de technologische ontwikkelingen is hier een groot verbeterpotentieel mogelijk.

De combinatie van mens en techniek

Mike Broens, Technical Business Consultant bij SBM Security: "SBM Security AlwaysOn hanteert een integrale aanpak en combineert fysieke dienstverlening met data-intelligentie. SBM Security AlwaysOn biedt de beveiligingsoplossing 'als een dienst' aan, via een integraal beveiligingsplatform. Klanten zijn op deze manier geen eigenaar meer van bepaalde producten of diensten, maar kunnen erover beschikken wanneer het nodig is. Dit heeft onder anderen kostenreductie als gevolg.”

SBM Security AlwaysOn is volledig systeemonafhankelijk en is daardoor toepasbaar op elke veiligheidsorganisatie. Het voldoet aan de hoogste certificeringen, zoals de NEN50518-certificering en de ISO27001. Daarmee biedt SBM Security AlwaysOn een hoge systeembeschikbaarheid en informatieveiligheid conform AVG en voldoet hiermee aan de Europese standaard.