VPN Nederland gelanceerd, de snelste VPN-provider van Nederland

VPN Nederland gelanceerd, de snelste VPN-provider van Nederland

Internationale series en streams kijken met VPN Nederland       

  • Buitenlandse aanbod van streamingservices bekijken met VPN Nederland
  • VPN zorgt voor een lokaal ip-adres naar keuze
  • Ook geschikt voor anoniem downloaden
  • 100% Nederlands

VPN Nederland, de naam zegt het al. Een gloednieuwe VPN-aanbieder van Nederlandse bodem, die er onder andere voor zorgt dat het buitenlandse aanbod van streamingdiensten beschikbaar wordt. De app van VPN Nederland maakt het mogelijk met een locatie (ip-adres) van jouw keuze online te gaan, en zo te genieten van alle buitenlandse content die in Nederland niet beschikbaar is. Doordat een VPN online anonimiteit garandeert, is de app ook zeer geschikt voor anoniem downloaden. En door de gebruikte techniek is VPN Nederland de snelste VPN provider van Nederland. Ideaal voor overzeese streaming. En andersom werkt het ook. Met VPN Nederland kun je Undercover seizoen 2 wél vanuit Amerika kijken.

Snel, eenvoudig, veilig en 100% Nederlands

“Online privacy en anonimiteit moet gemeengoed worden, in plaats van een product voor de ervaren internetgebruiker.”, aldus VPN Nederland’s Anton Koster. “Door een eenvoudig te gebruiken, transparant en Nederlands product aan te bieden, willen we het voor iedereen zo toegankelijk mogelijk maken zijn of haar online privacy te beschermen, met alle voordelen vandien. Een simpele druk op de grote oranje knop in onze app en je bent gegarandeerd veilig en anoniem online.”

Veilig en anoniem online

VPN Nederland is gebaseerd op het WireGuard-protocol. Deze technologie zorgt ervoor dat een gebruiker volledig versleuteld online is, en dat zijn of haar ip-adres niet te achterhalen is. Hierdoor kan er geen data (inloggegevens, wachtwoorden etc.) onderschept worden. Gebruikers kunnen bijvoorbeeld ook veilig verbinding maken met (openbare) wifi-netwerken, anoniem gebruikmaken van BitTorrent of Usenet, en zonder land-gebonden restricties online content bekijken. Door de geïntegreerde SmartDNS hebben de veilige en betrouwbare Nederlandse servers van VPN Nederland alle functionaliteiten van buitenlandse servers.

In anderhalve minuut praat Anton je helemaal bij over VPN Nederland: https://vimeo.com/436011070 


Bijlagen en downloads

VPN Nederland Windows app.png
Download bestand
VPN Nederland Android app.png
Download bestand