21 oktober 2020

Veilig zakelijk online met VPN Nederland

Veilig zakelijk online met VPN Nederland

VPN Nederland gelanceerd, de snelste VPN-provider van Nederland 

                     

  • VPN Nederland beveiligt online zakelijke data
  • Veilig op openbare wifi, bescherming tegen datalekken
  • VPN Nederland helpt AVG-proof te zijn

VPN Nederland, de nieuw gelanceerde Nederlandse VPN-provider, zorgt ervoor dat online bedrijfsdata worden beschermd. Met een VPN kun je als ondernemer, medewerker of ZZP'er - juist in tijden van de Corona-maatregelen - veilig online. VPN Nederland beschermt tegen 'man in the middle'-aanvallen en houdt gegevens privé. Door lekken tegen te gaan, helpt een VPN om aan de AVG-wetgeving te voldoen, en kan het ook hoge boetes vermijden. Daarnaast is VPN Nederland de snelste VPN provider van Nederland.

Snel, eenvoudig en veilig

“Online privacy moet gemeengoed worden. Niet alleen bij grote corporates, maar juist ook bij MKB en ZZP'ers.”, aldus VPN Nederland’s Anton Koster. “Door een eenvoudig te gebruiken, transparant en Nederlands product aan te bieden, willen we het voor iedereen zo toegankelijk mogelijk maken zijn of haar online online data te beveiligen en te beschermen. Onderzoek heeft uitgewezen dat Nederlandse ondernemers en consumenten meer vertrouwen hebben in een VPN van Nederlandse bodem, en wij hopen ons steentje bij te kunnen dragen aan een veiliger internet.”

Veilig en anoniem online

VPN Nederland is gebaseerd op het WireGuard-protocol. Deze technologie zorgt ervoor dat een gebruiker volledig versleuteld online is, en dat zijn of haar ip-adres niet te achterhalen is. Hierdoor kan er geen data (inloggegevens, wachtwoorden etc.) onderschept worden. Gebruikers kunnen bijvoorbeeld veilig verbinding maken met (openbare) wifi-netwerken, anoniem gebruikmaken van BitTorrent of Usenet, en zonder land-gebonden restricties online content bekijken. Door de geïntegreerde Smart DNS hebben de veilige en betrouwbare Nederlandse servers van VPN Nederland alle functionaliteiten van buitenlandse servers.

In anderhalve minuut praat Anton je helemaal bij over VPN Nederland: https://vimeo.com/436011070 


Bijlagen en downloads

VPN Nederland Windows app.png
Download bestand
VPN Nederland Android app.png
Download bestand